Indokok, költözés, tervek

15:47

Hello!


Sokaknak feltűnt, hogy egy ideje eltűntem. (Köszönöm azoknak, akik érdeklődtek hogylétemről!) Nos ennek több oka is volt, az egyik, ami miatt jelentkezni se tudtam, hogy egy fontos családi ügy miatt el kellett utaznom és nem igazán jutottam gép közelbe (sőt mondhatni net közelbe se).
A másik egy műtét, melyen a napokban estem át és amely eléggé meghatározza a nyaramat is.
Az utazás és a problémák hátrányai mellett, szerencsére előnyei is voltak a dolgoknak (bizonyos értelemben). Többek között elég sok időm jutott már rég elfeledett, vagy elhanyagolt kedvenc tevékenységekre, mint rajzolás, olvasás, pihenés, elmélkedés, fotózás és egyebek. Át tudtam gondolni, mi is történt velem az elmúlt hónapokban és venni egy mély lélegzetet, majd summázni a levontakat. Például letisztult bennem, hogy sok olyan emberrel sodort össze az élet az elmúlt hónapokban, akik kihasználtak/ vagy csak szerettek volna (esetleg még szeretnének is), csak a sok rohanás és megalkuvás közepette észre sem vettem ezt. Na igen és a megalkuvás, a másik dolog ami rám sosem volt jellemző, mostanság mégis sűrűn előfordult, de hát tudjuk, hol fent, hol lent. Szerencsére minden alakítható, ez is.
Átrendeződtek továbbá bennem bizonyos fontossági sorrendek, melyek szerint szeretném építeni további életemet. Legalábbis szerettem volna, ha a műtét nem tesz közbe, így kicsit döcögősebben megy majd a dolog, de kitartó vagyok. ;)
Amit főként a műtét befolyásolt, hogy a fű alatt futó projekt sajnos szeptemberig (terveim szerint nem tovább, bár kicsit átalakítva) a fű alatt is marad. Ezzel kapcsolatban kérném az érintettek megértését és együttműködését. Ha ez mégsem felelne meg valakinek, természetesen teljesen megértem és nem erőltetem a dolgokat.
És akkor a tervekről:
Mivel nem erőltethetem meg magam min. 6 hétig, illetve nagy bánatomra víz közelbe se mehetek sajnos az outfit fotózások háttérbe szorulnak. Továbbra is igyekszem minél gyakrabban posztolni, a következő hetekben főként bemutatókat, leírásokat, interjúkat (tehát szöveges anyagokat) fogok közzé tenni.
Szeretnék kicsit több időt fordítani magamra (gyógyulásomra), megismerkedni minél több új dologgal (melyekről természetesen írni is szeretnék) és több időt tölteni a szeretteimmel. "Hála" a beavatkozásnak ezek most előtérbe kerülhetnek.
Mivel nagyban megváltoztak a dolgok, így kényelmesebbnek tartottam, ha a blogot átköltöztetem máshova, mégpedig egy tumblr oldalra. Ott viszonylag nagyobb egyszerűséggel tudok megosztani veletek egy-egy képet, gondolatot, bejegyzést, videót, interjút stb.
Tehát összegezve nem pont a legjobb időszakomon vagyok "túl" (bár túl lennék), sok problémát gördített elém a sors melyeket meg kellett és kell is még oldanom. Sok nehézséggel és lelki megterheltséggel jártak a dolgok, így még van jó pár kérdés melyet tisztáznom kell magamban. Addig is ha bármi kérdésetek van, tudjátok hol találtok és mindenkinek nagyon kellemes nyarat! :)

AZ BLOG TEHÁT EZENTÚL A http://kerastyle.tumblr.com/ OLDALON LESZ ELÉRHETŐ! OTT TALÁLKOZUNK! ;)

You Might Also Like

0 COMMENTS

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram