PHAIDRA showroom

20:57

Tegnap Tisza Viktóriánál jártunk a Phaidra márka fiatal, tehetséges és futurisztikus tervezőjénél. Nemrég volt a Showroom megnyitója, ahol a legújabb, Waterproof-ra keresztelt kollekciót csodálhatták meg az érdeklődök, melyet jelenleg is bárki megtekintheti, felpróbálhatja és meg is vásárolhatja Vikinél.
Yesterday we were at Viktoria Tisza. She is the Phaidra brand’s young, talented and futuristic designer. Recently it was the showroom’s opening where the latest collection named Waterproof could be admired and which now anyone can see, try on and buy by Viki.

Belépve a Showroomba egy letisztult, előkelő, fehér színekben domináló helység tárul elénk. Az egész tér olyan légies, mintha csak a felhőkön lebegnénk, majd megpillantjuk a csodálatos fürdőruhákat melyek egy csobbanásra invitálnak bennünket a mitológiai tenger fodrozó habjaiba.
When we step in the Showroom we see a clean, noble place and it was rich with the color white. The whole place is so ethereal as if we are levitating between the clouds then we catch sight of the fabulous swimsuits which invites us for a splash in mythological sea’s froths.
A Waterproof az egyrészes fürdőruháknak hódol, melyek viselésére bátorítja Viki a magyar lányokat. A kollekcióban a fehér, kék, lila és szürke színek kaptak szerepet, nyitottabb és zártabb fazonokban. Maga a kollekció neve az anyaghasználatra utal, hiszen a vízlepergető pántok és elemek mellett a lakkos és hologramos felületek, melyeken megtapad a víz, köszönnek vissza. Viselőjüket egyszerre mutatja a tengerek ókori istennőjének és a futurisztikus strandok dívájának.
The Waterproof is paying homage to the one-piece bathing suits and Viki encourages the Hungarian girls to wear this. In the collection white, blue, purple and gray are the main colors in more open and more closed pieces. The title of the collection itself refers to the usage of the material, since the straps and elements are water resistant, besides the surface is holographic and lacquered and the water sticks to it. The wearer is seen as both an ancient goddess of the sea and divas of futuristic beaches.
A véletlen vagy a sors műve, hogy Takács Judit legújabb kollekciója mind színekben, mind anyaghasználatban passzol a Waterproof darabjaihoz, így azok, akik a tenger mellett is szeretnek harmonikus szettet összeállítani nem fognak hátrányban maradni. A bemutatón meg is tekinthettük, mennyire kiegészítik egymást a két tervezőnő gyöngyszemei.
Amit még érdemes tudni Vikiről, hogy megrendelésre is dolgozik, így ha nem találjuk meg kollekciójában a személyünkkel egyező darabot, viszont szeretnék a trendektől elrugaszkodó, egyedi és feltűnő fürdőruhát viselni, mindenképpen érdemes felkeresni őt.
Luck or fate’s works that Judit Takacs’s latest collection fits in color and material to the Waterproof’s pieces so who like to compile harmonic outfits near the sea will not remain at a disadvantage. We could see on the exhibition how two designers’ gems complement each other.
What worth knowing about Viki is that she works by order so if we don’t find the piece of clothing which fits us in Viki’s collection but we would like to wear a unique, different from the trends and conspicuous swimsuit, it’s worth visiting her in any case.
A megnyitóról készült videót itt tekinthetitek meg, melyet egyébként Kunos Attila készített meglepetésként Vikinek. Köszönjük, hogy ezáltal mi is bepillantást nyerhetünk egy kicsit:
You can see the video from opening here by Attila Kunos. Thank you, so that we could catch a glimpse into a little:

Phaidra website/webshop
Phaidra on Facebook
Phaidra Showroom: 1092 Budapest, Ferenc krt. 2-4. (floor 3)

You Might Also Like

0 COMMENTS

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram