Sightseeing in Budapest

16:42

Hello Ladies!
On the other day I read my favorite magazine Glamour and I noticed a game. The mission was to find to statue in the City park. This was a good time for a sightseeing with my boyfriend and if we were there we took some pictures as well. :) The weather was very good so I wore loose and sporty clothes. I took some pictures of the city, too. The weather will be bad in the weekend here so I'll be in my room and I'll watch some movies or read. I hope you will have a nice weekend! Xoxo
Hello Lányok!
A minap, olvasva az egyik kedvenc magazinom, felfigyeltem egy kis játékra. A feladat az volt, hogy találjunk meg egy szobrot a Városligetben (még mindig él a feladat és nyeremény is jár érte!;) ). Ez egy remek alkalom volt arra, hogy városnézésre menjünk a barátommal és ha már ott voltunk csináltunk pár képet is. Az idő nagyon jó volt, így egy laza és sportos szettet dobtam össze. Illetve csináltam pár képet a városról is. Örülök, hogy elmentünk, mert az időjárás nagyon rossz lesz a hétvégén, így végig bent leszek a szobámba és filmezek vagy könyvet olvasok. Remélem azért nektek szép hétvégétek lesz!


Jacket - Old
Top - New Yorker
Jeans - New Yorker
Shoes - Deichmann
Jewelry and Watch - Claire's, Stlye and Blog, Springfield

No make-up

Photographer: Norbert Kovacs
Oh, and thanks for the foreigners who took pictures of us! ❤

You Might Also Like

4 COMMENTS

 1. I like very much this look....simply and trendy at same time. Your red shoes are amazing. I'm an Italian blogger. Do you want to come take a look at my blog?
  Kisses,
  Eni

  http://eniwherefashion.blogspot.it/

  VálaszTörlés
 2. Hi :) you have a nice blog! :)
  would you like to follow each other? ;) let me know

  xoxo
  Sophie
  www.youknowyouloveme7.blogspot.com

  VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram